برگزاری محفل نورانی انس با قرآن کریم

محفل نوراني انس با قرآن کريم با حضور حافظان پاکستاني وقاريان کشوري واستاني روزسه شنبه 26/2/91در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

در اين مراسم که دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه،حجت الاسلام والمسلمين صفرلکي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري،حجت الاسلام هاشمي معاون نهادنمايندگي،معاونين وجمع زيادي از دانشجويان حضور داشتند ابتدا حجت الاسلام والمسلمين صفرلکي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري ضمن خير مقدم به حافظان وقاريان وحاضرين وتشکر از دانشجويان وهمه کساني که اين محفل نوراني رابرگزار کردندگفت:جامعه قرآني بايد به بيان چگونگي حل مشکلات ومعضلات جامعه از طريق قرآن بپردازد واز حافظان وقاريان ومفسران بخواهد چنين راهکارهايي رادر قرآن استخراج نموده ودر اختيار جامعه قرار دهند.

حجت الاسلام والمسلمين صفرلکي افزود:حفظ کردن قرآن يک هنر عالي مي باشدولي اي کاش مااز قرآن چگونگي حل مشکلات اقتصادي،بيکاري جوانان،بيماريهاي روحي ورواني انسانها را مي فهميديم.

وي تاکيد کرد:بسياري از آيه هاي قرآن در مورد زندگي ما انسانها صحبت کرده وما را به حل مشکلات ونواقص جامعه راهنمايي مي کنند.

حجت الاسلام والمسلمين صفرلکي در پايان سخنان خود ابراز اميدواري کردخداوند ما را باقرآن محشور بگرداندوباقرآن زنده بداردوباقرآن بميراند.

درادامه حافظان قرآن وقاريان به اجراي برنامه هاي مورد نظر خود در سطحي بسيار عالي پرداختند که مورد استقبال گسترده حاضرين قرارگرفت.