سخنرانی مهم آیت الله حائری شیرازی دردانشگاه

سخنرانی آیت الله حائری شیرازی نماینده مردم استان فارس درمجلس خبرگان رهبری واستاداخلاق حوزه با عنوان  بررسی جایگاه عرفان امام خمینی(ره)درجهان معاصربا حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه،روسای دانشگاههای استان،حجت الاسلام صفرلکی مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری،حجت الاسلام هاشمی معاون نهادنمایندگی ،معاونین ،روسای­دانشکده­ها،اعضای هیات علمی،کارکنان ودانشجویان­صبح روز شنبه 27/3/91درمحل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

درابتدای این نشست دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه با عرض خیرمقدم به آیت الله شیرازی وعرض تسلیت سالروزشهادت امام موسی کاظم (ع)با اشاره به جایگاه حضرت امام خمینی (ره)در جهان اسلام گفت:

برگزاری چنین نشستهایی با این عناوین از چندین جهت حائز اهمیت است که دراین رابطه دونکته اهمیت بیشتری دارد.

اول اینکه معمولاهمه ابعاد شخصیتهای بزرگ وتاثیرگذاربرای مردم شناخته شده نیست،ومعمولایک بعد شناخته شده وبه دیگر ابعادکمترپرداخته می شودواین امر در ارتباط با حضرت امام خمینی (ره)به عنوان بزرگترین شخصیت اسلامی بعد از ائمه تطابق دارد.

وی افزود:چون امام خمینی(ره)شخصیتی سیاسی بوده است معمولا صاحب نظران به بعد شخصیت سیاسی ایشان می پردازند وبه دیگر ابعاد شخصیت ایشان واز جمله بعد عرفانی ایشان کمترمی پردازندوحق امام(ره)است که برای مردم وجوانان کاملاشناخته شوندوجوانان وسایرمردم هم حق دارند از تمام ابعاد شخصیتی حضرت امام(ره)آگاهی یابند.

دومین نکته شناخت رمز موفیت امام خمینی (ره)می باشدکه باید به دقت مورد مطالعه وبررسی قرارگیرد.

رئیس دانشگاه با اشاره به اوضاع پیچیده سیاسی دوران طاغوت بیان داشت:به علت حمایت قدرتهای خارجی از رژیم شاه کمتر کسی پیروزی انقلاب اسلامی را پیش بینی می کرداماامام(ره)با روح خدایی خودانقلاب اسلامی را به پیروزی رساندواز قاطعیت ومدیریتی بی نظیر برخوردار بودکه که تمامی دشمنان هم به آن اذعان دارندودر این ارتباط مقام معظم رهبری هم ازچنین شخصیتی برخوردارهستندوانقلاب اسلامی را از بحرانها عبور داده اند.

در ادامه آیت الله حائری با عرض تسلیت سالروز شهادت امام موسی کاظم(ع)وابراز خرسندی از حضور دراستان ایلام بیان داشت:ما برای اینکه در باره جامعه ،اقتصادیا هر امری که مربوط به انسان است  تحقیق نمائیم بایدانسان را به خوبی بشناسیم.

ایشان به تفاوت مبنایی علوم مختلف اشاره کردو بیان داشت:در بین علوم مختلف، فرمانده علوم انسانی است وهمه بدبختیهای امروزبشرمحصول علوم انسانی می باشد وبرای همین باید این علوم بر مبنایی قرآنی واسلامی قرارگیرد.

آیت الله حائری افزود:امام خمنی(ره) به امر دقت واهتمام به علوم انسانی  تاکید ویژه ای داشتندومی گفتند که اساتید علوم انسانی باید تقوا داشته باشند وگرنه به فساد کشیده می شوند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری درادامه بیان ارتباط انسان با خداپرداخت وگفت:دل مومن خانه خداست وآنچه در باره انسان گفته می شود باید درارتباط با این موضوع باشدووقتی می خواهیم در باره عرفان امام خمینی(ره)اظهار نظرنمائیم اولین نکته این است که امام(ره)انسان رامی شناخت ودل خود را پاک کرده بودوبا این دید به مردم نگاه می کرد.

آیت الله حائری افزود:خانه کعبه انسان را به یاد خدامی اندازدووقتی دل به یاد خدا افتادقائم می شودودل مابه خداوند وصل می شود.

سخنراني مهم آيت الله حائري شيرازي دردانشگاه سخنراني مهم آيت الله حائري شيرازي دردانشگاه سخنراني مهم آيت الله حائري شيرازي دردانشگاه سخنراني مهم آيت الله حائري شيرازي دردانشگاه