سخنرانی مهم آیت الله حائری شیرازی دردانشگاه

سخنراني آيت الله حائري شيرازي نماينده مردم استان فارس درمجلس خبرگان رهبري واستاداخلاق حوزه با عنوان  بررسي جايگاه عرفان امام خميني(ره)درجهان معاصربا حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه،روساي دانشگاههاي استان،حجت الاسلام صفرلکي مسئول نهادنمايندگي مقام معظم رهبري،حجت الاسلام هاشمي معاون نهادنمايندگي ،معاونين ،روساي­دانشکده­ها،اعضاي هيات علمي،کارکنان ودانشجويان­صبح روز شنبه 27/3/91درمحل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

درابتداي اين نشست دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه با عرض خيرمقدم به آيت الله شيرازي وعرض تسليت سالروزشهادت امام موسي کاظم (ع)با اشاره به جايگاه حضرت امام خميني (ره)در جهان اسلام گفت:

برگزاري چنين نشستهايي با اين عناوين از چندين جهت حائز اهميت است که دراين رابطه دونکته اهميت بيشتري دارد.

اول اينکه معمولاهمه ابعاد شخصيتهاي بزرگ وتاثيرگذاربراي مردم شناخته شده نيست،ومعمولايک بعد شناخته شده وبه ديگر ابعادکمترپرداخته مي شودواين امر در ارتباط با حضرت امام خميني (ره)به عنوان بزرگترين شخصيت اسلامي بعد از ائمه تطابق دارد.

وي افزود:چون امام خميني(ره)شخصيتي سياسي بوده است معمولا صاحب نظران به بعد شخصيت سياسي ايشان مي پردازند وبه ديگر ابعاد شخصيت ايشان واز جمله بعد عرفاني ايشان کمترمي پردازندوحق امام(ره)است که براي مردم وجوانان کاملاشناخته شوندوجوانان وسايرمردم هم حق دارند از تمام ابعاد شخصيتي حضرت امام(ره)آگاهي يابند.

دومين نکته شناخت رمز موفيت امام خميني (ره)مي باشدکه بايد به دقت مورد مطالعه وبررسي قرارگيرد.

رئيس دانشگاه با اشاره به اوضاع پيچيده سياسي دوران طاغوت بيان داشت:به علت حمايت قدرتهاي خارجي از رژيم شاه کمتر کسي پيروزي انقلاب اسلامي را پيش بيني مي کرداماامام(ره)با روح خدايي خودانقلاب اسلامي را به پيروزي رساندواز قاطعيت ومديريتي بي نظير برخوردار بودکه که تمامي دشمنان هم به آن اذعان دارندودر اين ارتباط مقام معظم رهبري هم ازچنين شخصيتي برخوردارهستندوانقلاب اسلامي را از بحرانها عبور داده اند.

در ادامه آيت الله حائري با عرض تسليت سالروز شهادت امام موسي کاظم(ع)وابراز خرسندي از حضور دراستان ايلام بيان داشت:ما براي اينکه در باره جامعه ،اقتصاديا هر امري که مربوط به انسان است  تحقيق نمائيم بايدانسان را به خوبي بشناسيم.

ايشان به تفاوت مبنايي علوم مختلف اشاره کردو بيان داشت:در بين علوم مختلف، فرمانده علوم انساني است وهمه بدبختيهاي امروزبشرمحصول علوم انساني مي باشد وبراي همين بايد اين علوم بر مبنايي قرآني واسلامي قرارگيرد.

آيت الله حائري افزود:امام خمني(ره) به امر دقت واهتمام به علوم انساني  تاکيد ويژه اي داشتندومي گفتند که اساتيد علوم انساني بايد تقوا داشته باشند وگرنه به فساد کشيده مي شوند.

نماينده مجلس خبرگان رهبري درادامه بيان ارتباط انسان با خداپرداخت وگفت:دل مومن خانه خداست وآنچه در باره انسان گفته مي شود بايد درارتباط با اين موضوع باشدووقتي مي خواهيم در باره عرفان امام خميني(ره)اظهار نظرنمائيم اولين نکته اين است که امام(ره)انسان رامي شناخت ودل خود را پاک کرده بودوبا اين ديد به مردم نگاه مي کرد.

آيت الله حائري افزود:خانه کعبه انسان را به ياد خدامي اندازدووقتي دل به ياد خدا افتادقائم مي شودودل مابه خداوند وصل مي شود.