اخذ مجوز چهار رشته تحصیلی در مقطع تحصیلات تکمیلی

دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت:شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم،تحقیقات وفناوری با صدور مجوزچهاررشته تحصیلی برای دانشگاه  در مقاطع تحصیلات تکمیلی شامل یک رشته در مقطع دکتری وسه رشته درمقطع کارشناسی ارشد موافقت به عمل آورد.

دکتر علی محمدی افزود:این رشته ها شامل آموزش زبان انگلیسی در مقطع دکتری وعلوم اقتصادی ،مهندسی معماری ومهندسی منابع طبیعی(جنگلداری)در مقطع کارشناسی ارشد می باشد.

رئیس دانشگاه تاکید کرد:حسب سیاست وزارت علوم مبنی برگسترش رشته های تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام نیز سیاست راهبردی خودرا دراین زمینه قرار داده است که امید است این روند همچنان ادامه پیداکند.

دانشگاه ایلام دارای 55رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی،کارشناسی،کارشناسی ارشدودکتری می باشد.