اخذ مجوز چهار رشته تحصیلی در مقطع تحصیلات تکمیلی

دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي گفت:شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم،تحقيقات وفناوري با صدور مجوزچهاررشته تحصيلي براي دانشگاه  در مقاطع تحصيلات تکميلي شامل يک رشته در مقطع دکتري وسه رشته درمقطع کارشناسي ارشد موافقت به عمل آورد.

دکتر علي محمدي افزود:اين رشته ها شامل آموزش زبان انگليسي در مقطع دکتري وعلوم اقتصادي ،مهندسي معماري ومهندسي منابع طبيعي(جنگلداري)در مقطع کارشناسي ارشد مي باشد.

رئيس دانشگاه تاکيد کرد:حسب سياست وزارت علوم مبني برگسترش رشته هاي تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام نيز سياست راهبردي خودرا دراين زمينه قرار داده است که اميد است اين روند همچنان ادامه پيداکند.

دانشگاه ايلام داراي 55رشته تحصيلي در مقاطع کارداني،کارشناسي،کارشناسي ارشدودکتري مي باشد.