اطلاعیه دفترحفظ وهدایت استعدادهای درخشان درمورد برگزاری هفدهمین المپیاد علمی دانشجویی سال 1391

با استعانت ازدرگاه خداوند متعال  به استحضار دانشجویان ارجمندمی رساندمرحله مقدمالتی هفدهمین دوره المپیاد علمی دانشگاه های قطب پنج کشور در تاریخ 7و8/2/1391 در محل دانشکده ادبیات وعلوم انسانی برگزار می گردد.دراین راستا داوطلبان رابه رعایت موارد ذیل توصیه می نماید:

1-    رشته های علمی المپیادعبارتند از:زبان وادبیات فارسی،الهیات ومعارف اسلامی،علوم اقتصادی،علوم تربیتی،حقوق،شیمی،فیزیک،زیست شناسی،ریاضی،آمار،مهندسی برق،مهندسی شیمی،مهندسی عمران،مهندسی مکانیک،مهندسی کامپیوتر،مهندسسی کشاورزی(زراعت واصلاح نباتات).

2-  زمان برگزاری المپیاد7و8/2/1391می باشد.

3- داوطلبان رشته های شیمی ، علوم اقتصادی، مهندسسی کشاورزی، مهندسی برق ومهندسی شیمی مجاز به استفاده از ماشین حساب در آزمون خواهند بود.

4-   از برگزیدگان مرحله اول المپیاد تقدیر مادی ومعنوی بعمل خواهدآمد.

5-  مرحله نهایی المپیادتیرماه سال جاری در تهران برگزار خواهد گردید.

6-  منتخبین مرحله نهایی از تسیلات ویژه ای از جمله ادامه تحصیل بدون کنکور درمقاطع بالاتر برخوردار خواهند شد.

مدیریت دفتر هدایت استعدادهای درخشان