اطلاعیه دفترحفظ وهدایت استعدادهای درخشان درمورد برگزاری هفدهمین المپیاد علمی دانشجویی سال 1391

با استعانت ازدرگاه خداوند متعال  به استحضار دانشجويان ارجمندمي رساندمرحله مقدمالتي هفدهمين دوره المپياد علمي دانشگاه هاي قطب پنج کشور در تاريخ 7و8/2/1391 در محل دانشکده ادبيات وعلوم انساني برگزار مي گردد.دراين راستا داوطلبان رابه رعايت موارد ذيل توصيه مي نمايد:

1-    رشته هاي علمي المپيادعبارتند از:زبان وادبيات فارسي،الهيات ومعارف اسلامي،علوم اقتصادي،علوم تربيتي،حقوق،شيمي،فيزيک،زيست شناسي،رياضي،آمار،مهندسي برق،مهندسي شيمي،مهندسي عمران،مهندسي مکانيک،مهندسي کامپيوتر،مهندسسي کشاورزي(زراعت واصلاح نباتات).

2-  زمان برگزاري المپياد7و8/2/1391مي باشد.

3- داوطلبان رشته هاي شيمي ، علوم اقتصادي، مهندسسي کشاورزي، مهندسي برق ومهندسي شيمي مجاز به استفاده از ماشين حساب در آزمون خواهند بود.

4-   از برگزيدگان مرحله اول المپياد تقدير مادي ومعنوي بعمل خواهدآمد.

5-  مرحله نهايي المپيادتيرماه سال جاري در تهران برگزار خواهد گرديد.

6-  منتخبين مرحله نهايي از تسيلات ويژه اي از جمله ادامه تحصيل بدون کنکور درمقاطع بالاتر برخوردار خواهند شد.

مديريت دفتر هدايت استعدادهاي درخشان