برگزاری نشست تخصصی استاندار ایلام و اعضای هیات علمی دانشگاه با موضوع بسترهاوموانع تولید ملی با نگاه استانی

نشست تخصصی استاندار ایلام و اعضای هیات علمی دانشگاه با موضوع بسترهاوموانع تولید ملی از نگاه استانی صبح  روز دوشنبه 4/2/91با حضور مهندس اعلایی استاندار ایلام،دکتر عسکری معاون برنامه ریزی استانداری،دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه،حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری،معاونین ،روسای دانشکده ها وجمعی از اعضای هیات علمی  درمحل سالن فرزانگان برگزار گردید.

درابتدای این نشست دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ضمن خیرمقدم به  مهندس اعلایی وحاضرین گفت:مقام معظم رهبری شعارهرسال رابا کار کارشناسی وبراساس  ارزیابی موقعیت ایران درسطح منطقه وجهان انتخاب می نمایدوتمام دست اندرکاران باید تمام تلاش خودراداشته باشند تا بتوانیم این شعار هاتحقق یابد واین امر همت همگان رامی طلبد.

درادامه اعضای هیات علمی حاضر درجلسه به بیان دیدگاهها ونظرات مورد نظرخودپرداختندکه اهم مسائل حول موضوعات ذیل مطرح گردید:

ضرورت توجه به دانش درامرتولید،تزریق اعتبارات وحمایت از طرحهای نیمه تمام صنعتی وکشاورزی،شناسایی عوامل بازدارنده کار آفرینی،حمایت از سیاستهای تولیدی،ضرورت توجه به تواناییهای استان،رفع مشکلات بیمه ای صنعتگران وکشاورزان،اهتمام جدی به امرپژوهش،استفاده ازتوان دانشگاهها برای کمک به واحدهای اجرایی وتسهیل درکارهای اداری مربوط به بخش تولید.

درپایان مهندس اعلایی استاندار ایلام با تشکر ازنظرات وپیشنهادات اعضای هیات علمی گفت:نمی توان بدون توجه به دانش ، امور راپیش برد ودانش چراغ راه وحرکت ما می باشد.

مهندس اعلایی افزود:باید باکارکارشناسی وبه صورت منطقی پیشنهادات را تدوین وارائه نمود تا پیشنهادت راهگشا باشند.

مهندس اعلایی با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست گفت:پیشنهاد  می کنم جلسات بصورت مستمر وبه صورت کمیته ای بین مسئولان اجرایی  واساتید دانشگاه برگزارشود تابتواند نتایج کاربردی داشته باشد.

مهندس اعلایی برضرورت بازنگری وتحول در ساختارها وعلی الخصوص درحوزه آموزشی تاکید کرد وبیان داشت:برای تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی بایددرکارکرد وساختار نظام آموزشی بازنگری کرده وبه پژوهش اهتمام جدی نمود.