برگزاری نشست تخصصی استاندار ایلام و اعضای هیات علمی دانشگاه با موضوع بسترهاوموانع تولید ملی با نگاه استانی

نشست تخصصي استاندار ايلام و اعضاي هيات علمي دانشگاه با موضوع بسترهاوموانع توليد ملي از نگاه استاني صبح  روز دوشنبه 4/2/91با حضور مهندس اعلايي استاندار ايلام،دکتر عسکري معاون برنامه ريزي استانداري،دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه،حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري،معاونين ،روساي دانشکده ها وجمعي از اعضاي هيات علمي  درمحل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

درابتداي اين نشست دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ضمن خيرمقدم به  مهندس اعلايي وحاضرين گفت:مقام معظم رهبري شعارهرسال رابا کار کارشناسي وبراساس  ارزيابي موقعيت ايران درسطح منطقه وجهان انتخاب مي نمايدوتمام دست اندرکاران بايد تمام تلاش خودراداشته باشند تا بتوانيم اين شعار هاتحقق يابد واين امر همت همگان رامي طلبد.

درادامه اعضاي هيات علمي حاضر درجلسه به بيان ديدگاهها ونظرات مورد نظرخودپرداختندکه اهم مسائل حول موضوعات ذيل مطرح گرديد:

ضرورت توجه به دانش درامرتوليد،تزريق اعتبارات وحمايت از طرحهاي نيمه تمام صنعتي وکشاورزي،شناسايي عوامل بازدارنده کار آفريني،حمايت از سياستهاي توليدي،ضرورت توجه به تواناييهاي استان،رفع مشکلات بيمه اي صنعتگران وکشاورزان،اهتمام جدي به امرپژوهش،استفاده ازتوان دانشگاهها براي کمک به واحدهاي اجرايي وتسهيل درکارهاي اداري مربوط به بخش توليد.

درپايان مهندس اعلايي استاندار ايلام با تشکر ازنظرات وپيشنهادات اعضاي هيات علمي گفت:نمي توان بدون توجه به دانش ، امور راپيش برد ودانش چراغ راه وحرکت ما مي باشد.

مهندس اعلايي افزود:بايد باکارکارشناسي وبه صورت منطقي پيشنهادات را تدوين وارائه نمود تا پيشنهادت راهگشا باشند.

مهندس اعلايي با ابراز خرسندي از برگزاري اين نشست گفت:پيشنهاد  مي کنم جلسات بصورت مستمر وبه صورت کميته اي بين مسئولان اجرايي  واساتيد دانشگاه برگزارشود تابتواند نتايج کاربردي داشته باشد.

مهندس اعلايي برضرورت بازنگري وتحول در ساختارها وعلي الخصوص درحوزه آموزشي تاکيد کرد وبيان داشت:براي تحقق اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي بايددرکارکرد وساختار نظام آموزشي بازنگري کرده وبه پژوهش اهتمام جدي نمود.