همایش استانی انرژی منطقه ای شد وزمان برگزاری آن به مهرماه تغییر یافت

فیض اله امامی دبیر اجرایی  همایش استانی  انرژی گفت:همایش استانی انرژی که قرار بوددر27اردیبهشت در دانشگاه برگزارشودازاستانی به منطقه ای ارتقاء یافت وبه مهرماه موکول شد.

وی با بیان مطلب فوق گفت :همایش استانی انرزی که قرار بود درشش محوردر27اردیبهشت برگزارشود با توجه به استقبال پژوهشگران ، دانشجویان و اساتید  و نیز اعلام همکاری دیگر سازمانها و دستگاههای مرتبط دولتی و خصوصی ،این همایش به صورت منطقه ای    درمهرماه ودر دوازده محوربرگزار می گردد.

وی با بیان اینکه سازمان هایی مانندنظام مهندسی استان،شرکت توزیع برق استان،سازمان مسکن وشهرسازی وراه استان وشرکت نفت استان با توجه به نقشی که در مصرف بهینه انرژی دارندخواستار همکاری بودندکه پس ازتشکیل جلسه کمیته علمی همایش زمان آن به تعویق افتادکه امیدواریم این امر به برگزاری هرچه مناسبتر همایش کمک نماید.

وی برگزاری کارگاههای آموزشی با محوریت انرژی هسته ای با حضور اساتیدبرجسته کشوری وهمچنین برگزاری نمایشگاه را از برنامه های جانبی همایش عنوان وابراز امیدواری کرد:این همایش بتواندنقش خود رادر راه تحقق شعارامسال که برآمده ازنیازی ضروری است ایفا کند.