همایش استانی انرژی منطقه ای شد وزمان برگزاری آن به مهرماه تغییر یافت

فيض اله امامي دبير اجرايي  همايش استاني  انرژي گفت:همايش استاني انرژي که قرار بوددر27ارديبهشت در دانشگاه برگزارشودازاستاني به منطقه اي ارتقاء يافت وبه مهرماه موکول شد.

وي با بيان مطلب فوق گفت :همايش استاني انرزي که قرار بود درشش محوردر27ارديبهشت برگزارشود با توجه به استقبال پژوهشگران ، دانشجويان و اساتيد  و نيز اعلام همکاري ديگر سازمانها و دستگاههاي مرتبط دولتي و خصوصي ،اين همايش به صورت منطقه اي    درمهرماه ودر دوازده محوربرگزار مي گردد.

وي با بيان اينکه سازمان هايي مانندنظام مهندسي استان،شرکت توزيع برق استان،سازمان مسکن وشهرسازي وراه استان وشرکت نفت استان با توجه به نقشي که در مصرف بهينه انرژي دارندخواستار همکاري بودندکه پس ازتشکيل جلسه کميته علمي همايش زمان آن به تعويق افتادکه اميدواريم اين امر به برگزاري هرچه مناسبتر همايش کمک نمايد.

وي برگزاري کارگاههاي آموزشي با محوريت انرژي هسته اي با حضور اساتيدبرجسته کشوري وهمچنين برگزاري نمايشگاه را از برنامه هاي جانبي همايش عنوان وابراز اميدواري کرد:اين همايش بتواندنقش خود رادر راه تحقق شعارامسال که برآمده ازنيازي ضروري است ايفا کند.