برگزاری مراسم افتتاحیه جشنواره حرکت ویژه انجمنهای علمی دانشجویی

مراسم افتتاحیه جشنواره حرکت ویژه انجمنهای علمی دانشجویی با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه،دکتر سیاری معاون فرهنگی واجتماعی،دکتر بگ محمدی معاون دانشجویی،دکتر رحمانی دوست مدیرکل آموزشی،دکتر لویی منفرد مدیر دفتر استعدادهای درخشان ،دبیران واعضای انجمنهای علمی وجمع زیادی از دانشجویان صبح روز یک شنبه 24/2/91 برگزار گردید.

دکتر علی محمدی بعد مراسم افتتاح در بازدیداز غرفه های انجمنها از نزدیک در جریان آثار ،تولیدات ودستاوردهای انجمنهای علمی قرار گرفت.

در این جشنواره نمایشگاه جامع آثار ،تولیدات ودستاوردهای دانشجویی،کارگاه­آموزشی،مسابقات علمی دانشجویی،حرکت نمایشی اختراعات دانشجویی،دیدار با کار آفرینان برتر وجلسه پرسش وپاسخ با مسئولین دانشگاه به مدت یک هفته  برگزار می گردد.

بیست وچهار انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه فعال می باشد.