برگزاری مراسم افتتاحیه جشنواره حرکت ویژه انجمنهای علمی دانشجویی

مراسم افتتاحيه جشنواره حرکت ويژه انجمنهاي علمي دانشجويي با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه،دکتر سياري معاون فرهنگي واجتماعي،دکتر بگ محمدي معاون دانشجويي،دکتر رحماني دوست مديرکل آموزشي،دکتر لويي منفرد مدير دفتر استعدادهاي درخشان ،دبيران واعضاي انجمنهاي علمي وجمع زيادي از دانشجويان صبح روز يک شنبه 24/2/91 برگزار گرديد.

دکتر علي محمدي بعد مراسم افتتاح در بازديداز غرفه هاي انجمنها از نزديک در جريان آثار ،توليدات ودستاوردهاي انجمنهاي علمي قرار گرفت.

در اين جشنواره نمايشگاه جامع آثار ،توليدات ودستاوردهاي دانشجويي،کارگاه­آموزشي،مسابقات علمي دانشجويي،حرکت نمايشي اختراعات دانشجويي،ديدار با کار آفرينان برتر وجلسه پرسش وپاسخ با مسئولين دانشگاه به مدت يک هفته  برگزار مي گردد.

بيست وچهار انجمن علمي دانشجويي در دانشگاه فعال مي باشد.