برگزاری نشست ریاست دانشگاه با دانشجویان دانشکده علوم پایه

نشست ریاست محترم دانشگاه بادانشجویان دانشکده علوم پایه  باحضوردکتر قربانی معاون آموزشی وتحصیلات تکمیلی،دکتر رحمانی دوست مدیرکل آموزشی ،دکتر شیخی مدیر دفتر نظارت ودکتر تبارکی رئیس دانشکده علوم پایه صبح روز سه شنبه 12/2/91در محل سالن اجتماعات دانشکده ادبیات وعلوم انسانی برگزار گردید.

در این نشست ابتدا دانشجویان به بیان دیدگاهها ،نظرات وانتقادات مورد نظر خود پرداختند که اهم مسائل حول محورهای ذیل مطرح گردید:

ضرورت خرید کتابهای علمی جدید، توسعه سایت کامپیوتری دانشکده،خرید تجهیزات آزمایشگاهی،افزایش کیفیت تدریس اساتید.

در پایان دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه با تبریک سالروز شهادت آیت الله مطهری وتبریک روز معلم بیان داشت:با رایزنی وپی گیریهای انجام شده مجوز احداث دانشکده علوم پایه اخذ گردیده وهمچنین کمکهای مالی مناسب از استانداری وبنیادنخبگان برای توسعه وتجهیز آزمایشگاه گرفته شده است .

رئیس دانشگاه افزود:برای افزایش کیفیت تدریس  وتوسعه رشته های تحصیلی برای اولین بار مجوز سی وپنج بورس تحصیلی و سی استخدام عضو هیات علمی را اخذ نموده ایم  که این امر می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات دانشگاه باشد.

دکتر علی محمدی تاکیدکرد:باید با همدلی وهمفکری وتلاش مضاعف مشکلات را حل نموده وامور دانشگاه را پیش ببریم.

دکتر علی محمدی  افزود: برای رفاه حال دانشجویان امسال درصدد هستیم با برنامه ریزی ترم تابستانی را برای اولین بار در دانشگاه برگزار نمائیم تادیگر دانشجویان مجبور نباشند به استانهای دیگر مراجعه نمایند.

رئیس دانشگاه درپایان خواهان برگزاری چنین جلساتی به صورت مداوم شد.