برگزاری نشست ریاست دانشگاه با دانشجویان دانشکده علوم پایه

نشست رياست محترم دانشگاه بادانشجويان دانشکده علوم پايه  باحضوردکتر قرباني معاون آموزشي وتحصيلات تکميلي،دکتر رحماني دوست مديرکل آموزشي ،دکتر شيخي مدير دفتر نظارت ودکتر تبارکي رئيس دانشکده علوم پايه صبح روز سه شنبه 12/2/91در محل سالن اجتماعات دانشکده ادبيات وعلوم انساني برگزار گرديد.

در اين نشست ابتدا دانشجويان به بيان ديدگاهها ،نظرات وانتقادات مورد نظر خود پرداختند که اهم مسائل حول محورهاي ذيل مطرح گرديد:

ضرورت خريد کتابهاي علمي جديد، توسعه سايت کامپيوتري دانشکده،خريد تجهيزات آزمايشگاهي،افزايش کيفيت تدريس اساتيد.

در پايان دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه با تبريک سالروز شهادت آيت الله مطهري وتبريک روز معلم بيان داشت:با رايزني وپي گيريهاي انجام شده مجوز احداث دانشکده علوم پايه اخذ گرديده وهمچنين کمکهاي مالي مناسب از استانداري وبنيادنخبگان براي توسعه وتجهيز آزمايشگاه گرفته شده است .

رئيس دانشگاه افزود:براي افزايش کيفيت تدريس  وتوسعه رشته هاي تحصيلي براي اولين بار مجوز سي وپنج بورس تحصيلي و سي استخدام عضو هيات علمي را اخذ نموده ايم  که اين امر مي تواند راهگشاي بسياري از مشکلات دانشگاه باشد.

دکتر علي محمدي تاکيدکرد:بايد با همدلي وهمفکري وتلاش مضاعف مشکلات را حل نموده وامور دانشگاه را پيش ببريم.

دکتر علي محمدي  افزود: براي رفاه حال دانشجويان امسال درصدد هستيم با برنامه ريزي ترم تابستاني را براي اولين بار در دانشگاه برگزار نمائيم تاديگر دانشجويان مجبور نباشند به استانهاي ديگر مراجعه نمايند.

رئيس دانشگاه درپايان خواهان برگزاري چنين جلساتي به صورت مداوم شد.