برگزاری آزمون دکتری متمرکز در دانشگاه

آزمون دکتری متمرکز 1390 دانشگاهها وموسسات آموزش عالی همزمان با سراسر کشور روز پنج شنبه 25/1/90 در دانشگاه برگزار گردید .

آزمون تست هوش وزبان انگلیسی در نوبت صبح وآزمون تخصصی در نوبت بعد ظهر در 2 دانشکده ادبیات وعلوم انسانی وفنی ومهندسی برگزار گردید .

در این آزمون 1439 نفر در تمامی رشته ها به رقابت پرداختند .

بنا به گزارش خبرگزاری مهرپس از برگزاری آزمون در فروردین، نتایج اولیه به صورت کارنامه و معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول به صورت چند برابر ظرفیت به دانشگاهها در اوایل خردادماه اعلام می شود. مراحل مصاحبه در دانشگاهها در خرداد و تیر 90 صورت می گیرد و پس از ارسال نتایج از سوی دانشگاهها به سازمان سنجش در اواخر تیر ماه، نتایج نهایی در شهریورماه 90 اعلام می شود.

بر اساس ظرفیت پذیرش که دانشگاهها به سازمان سنجش اعلام کرده اند، در مجموع همه گروه ها 5 هزار و 431 نفر است که در گروه فنی و مهندسی یک هزار و 563 نفر، در گروه علوم پایه یک هزار و 386 نفر، در گروه علوم انسانی یک هزار و 213 نفر، در گروه کشاورزی 585 نفر، در گروه زبان های خارجی 309 نفر، در گروه دامپزشکی 171 نفر، در گروه هنر 67 نفر و در گروه تربیت بدنی 49 نفر پذیرفته می شوند.