برگزاری آزمون دکتری متمرکز در دانشگاه

آزمون دکتري متمرکز 1390 دانشگاهها وموسسات آموزش عالي همزمان با سراسر کشور روز پنج شنبه 25/1/90 در دانشگاه برگزار گرديد .

آزمون تست هوش وزبان انگليسي در نوبت صبح وآزمون تخصصي در نوبت بعد ظهر در 2 دانشکده ادبيات وعلوم انساني وفني ومهندسي برگزار گرديد .

در اين آزمون 1439 نفر در تمامي رشته ها به رقابت پرداختند .

بنا به گزارش خبرگزاري مهرپس از برگزاري آزمون در فروردين، نتايج اوليه به صورت کارنامه و معرفي پذيرفته شدگان مرحله اول به صورت چند برابر ظرفيت به دانشگاهها در اوايل خردادماه اعلام مي شود. مراحل مصاحبه در دانشگاهها در خرداد و تير 90 صورت مي گيرد و پس از ارسال نتايج از سوي دانشگاهها به سازمان سنجش در اواخر تير ماه، نتايج نهايي در شهريورماه 90 اعلام مي شود.

بر اساس ظرفيت پذيرش که دانشگاهها به سازمان سنجش اعلام کرده اند، در مجموع همه گروه ها 5 هزار و 431 نفر است که در گروه فني و مهندسي يک هزار و 563 نفر، در گروه علوم پايه يک هزار و 386 نفر، در گروه علوم انساني يک هزار و 213 نفر، در گروه کشاورزي 585 نفر، در گروه زبان هاي خارجي 309 نفر، در گروه دامپزشکي 171 نفر، در گروه هنر 67 نفر و در گروه تربيت بدني 49 نفر پذيرفته مي شوند.