آغاز به کارهمایش ملی پدافند غیر عامل

سومین همایش ملی پدافند غیر عامل صبح  چهارشنبه 7/2/90 با حضور دکتر مهدی نژاد معاون پژوهشی وفناوری وزارت علوم ،تحقیفات وفناوری ،حجه الاسلام لطفی نماینده ولی فقیه دراستان وامام جمعه ایلام ،حجه الاسلام رحمانی معاون سیاسی وامنیتی استانداری ،دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ،مدیران کل وروسای سازمانهای استان،صاحب نظران وپژوهشگران استان وکشور وجمع زیادی از دانشجویان در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

درابتدای همایش دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ورئیس همایش ضمن خیر مقدم به میهمانان وشرکت کنندگان  در سخنان کوتاهی به بیان  اهمیت جایگاه دفاع وجهاد دراسلام پرداخت.

درادامه دکتر براری دبیر همایش گزارشی از روند اجراءوبرگزاری همایش ارائه نمود.

سپس دکتر مهدی نژاد معاون پژوهشی وفناوری وزارت علوم ،تحقیفات وفناوری در سخنان با اهمیتی به بیان ضرورت توجه به پدافند غیرعامل درکشور وسیاست گذاری وبرنامه های وزارت علوم در این زمینه پرداخت وگفت:

1-     تهیه طرح ها،برنامه هاواسناد موردنیاز

2-     سازماندهی گروهها وکمیته هابرای پیگیری برنامه ها

3-     اجرای دستورالعمل ها

4-     سیاست گذاری درزمینه های آموزشی وپژوهشی

5-     انجام پژوهشهای هدفمند با تاسیس پژوهشکده های اختصاصی

6-      برگزاری همایشها،کنفرانسها،وجشنواره های ملی وبین المللی

7-     توسعه فناوریهای مورد نیاز

از جمله برنامه های مهم وزارت علوم  برای توسعه  امور مربوط به پدافند غیرعامل در کشور می باشد.

درادامه حجه الاسلام لطفی نماینده ولی فقیه دراستان وامام جمعه ایلام  با اشاره به دشمنیها وکینه توزیهای استکبار با انقلاب اسلامی از سال 57 تاکنون وضرورت مقابله وآمادگی برای مقابله با این تهدیدها بر گسترش دانش پدافند غیر عامل درراستای تاکیدات مقام معظم رهبری تاکید کرد.