آغاز به کارهمایش ملی پدافند غیر عامل

سومين همايش ملي پدافند غير عامل صبح  چهارشنبه 7/2/90 با حضور دکتر مهدي نژاد معاون پژوهشي وفناوري وزارت علوم ،تحقيفات وفناوري ،حجه الاسلام لطفي نماينده ولي فقيه دراستان وامام جمعه ايلام ،حجه الاسلام رحماني معاون سياسي وامنيتي استانداري ،دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ،مديران کل وروساي سازمانهاي استان،صاحب نظران وپژوهشگران استان وکشور وجمع زيادي از دانشجويان در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

درابتداي همايش دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ورئيس همايش ضمن خير مقدم به ميهمانان وشرکت کنندگان  در سخنان کوتاهي به بيان  اهميت جايگاه دفاع وجهاد دراسلام پرداخت.

درادامه دکتر براري دبير همايش گزارشي از روند اجراءوبرگزاري همايش ارائه نمود.

سپس دکتر مهدي نژاد معاون پژوهشي وفناوري وزارت علوم ،تحقيفات وفناوري در سخنان با اهميتي به بيان ضرورت توجه به پدافند غيرعامل درکشور وسياست گذاري وبرنامه هاي وزارت علوم در اين زمينه پرداخت وگفت:

1-     تهيه طرح ها،برنامه هاواسناد موردنياز

2-     سازماندهي گروهها وکميته هابراي پيگيري برنامه ها

3-     اجراي دستورالعمل ها

4-     سياست گذاري درزمينه هاي آموزشي وپژوهشي

5-     انجام پژوهشهاي هدفمند با تاسيس پژوهشکده هاي اختصاصي

6-      برگزاري همايشها،کنفرانسها،وجشنواره هاي ملي وبين المللي

7-     توسعه فناوريهاي مورد نياز

از جمله برنامه هاي مهم وزارت علوم  براي توسعه  امور مربوط به پدافند غيرعامل در کشور مي باشد.

درادامه حجه الاسلام لطفي نماينده ولي فقيه دراستان وامام جمعه ايلام  با اشاره به دشمنيها وکينه توزيهاي استکبار با انقلاب اسلامي از سال 57 تاکنون وضرورت مقابله وآمادگي براي مقابله با اين تهديدها بر گسترش دانش پدافند غير عامل درراستاي تاکيدات مقام معظم رهبري تاکيد کرد.