اختتامیه همایش ملی پدافند غیرعامل

مراسم اختتامیه همایش ملی پدافند غیرعامل عصر روز پنج شنبه 8/2/90 با حضور دکتر عسکری معاون برنامه ریزی استانداری ،دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ،معاونین وارائه کنندگان مقالات  در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

دراین مراسم دکتر عسکری معاون برنامه ریزی استانداری باتشکر از دست اندرکاران برگزاری همایش  از برگزاری مطلوب آن  ابراز رضایت نمود.

دکتر عسکری امنیت را لازمه توسعه در جهان امروز دانست وگفت:استقرار امنیت با عث بوجودآمدن توسعه ،رفاه وآسایش برای مردم می شودودر واقع امنیت پیش شرط توسعه است.

درهمین راستا پدافند غیرعامل یعنی بیمه کردن یک نظام دربرابرمخاطرات وافزایش آستانه مقاومت مردم.

دکتر عسکری افزود:باید با برنامه ریزی دقیق موضوع پدافند غیرعامل را درجامعه گسترش دهیم تا همگان نسبت به آن حساسیت داشته باشند.

درادامه دکتر آخوندی معاون  دبیرخانه پدافند غیرعامل کشور در سخنان کوتاهی وضعیت برگزاری همایش دردانشگاه ایلام را مطلوب عنوان کرد وگفت:این همایش از زوایای گوناگون شامل کیفیت مقالات،تعدادمقالات واستقبال شرکت کنندگان  درسطح مناسبی برگزار شد.

درادامه با اهداءلوح تقدیر وهدیه از ارائه کنندگان مقالات برتر تجلیل بعمل آمد.