اختتامیه همایش ملی پدافند غیرعامل

مراسم اختتاميه همايش ملي پدافند غيرعامل عصر روز پنج شنبه 8/2/90 با حضور دکتر عسکري معاون برنامه ريزي استانداري ،دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ،معاونين وارائه کنندگان مقالات  در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

دراين مراسم دکتر عسکري معاون برنامه ريزي استانداري باتشکر از دست اندرکاران برگزاري همايش  از برگزاري مطلوب آن  ابراز رضايت نمود.

دکتر عسکري امنيت را لازمه توسعه در جهان امروز دانست وگفت:استقرار امنيت با عث بوجودآمدن توسعه ،رفاه وآسايش براي مردم مي شودودر واقع امنيت پيش شرط توسعه است.

درهمين راستا پدافند غيرعامل يعني بيمه کردن يک نظام دربرابرمخاطرات وافزايش آستانه مقاومت مردم.

دکتر عسکري افزود:بايد با برنامه ريزي دقيق موضوع پدافند غيرعامل را درجامعه گسترش دهيم تا همگان نسبت به آن حساسيت داشته باشند.

درادامه دکتر آخوندي معاون  دبيرخانه پدافند غيرعامل کشور در سخنان کوتاهي وضعيت برگزاري همايش دردانشگاه ايلام را مطلوب عنوان کرد وگفت:اين همايش از زواياي گوناگون شامل کيفيت مقالات،تعدادمقالات واستقبال شرکت کنندگان  درسطح مناسبي برگزار شد.

درادامه با اهداءلوح تقدير وهديه از ارائه کنندگان مقالات برتر تجليل بعمل آمد.