دیدار رئیس دانشگاه ،معاون نهادنمایندگی ومعاونین دانشگاه باخانواده شهید علی اختیارزاده

شب شنبه 21/12/89همزمان با شب میلاد امام حسن عسکری (ع)دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه،حجه الاسلام هاشمی معاون نهادنمایندگی مقام معظم رهبری،دکترسیاری معاون محترم فرهنگی واجتمایی ،دکتر قربانی معاون آموزشی وتحصیلات تکمیلی وآقای فتاحی مدیرروابط عمومی دانشگاه با خانواده شهیدعلی اختیارزاده دانشجوی شهید دانشگاه ایلام دیدارکردند.

دراین دیدار حجه الاسلام هاشمی معاون نهادنمایندگی مقام معظم رهبری درسخنان کوتاهی به بیان جایگاه شهداءبراساس آیات وروایات اسلامی پرداخت.

پدرشهید علی اختیارزاده در این دیدار مراتب تقدیر وتشکر خود را از مسئولین دانشگاه وعلی الخصوص شخص دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ابراز داشت  وبر پایبندی خانواده شهداء به آرمانهای امام راحل وصیت نامه شهداءتاکیدکرد.