دیدار رئیس دانشگاه ،معاون نهادنمایندگی ومعاونین دانشگاه باخانواده شهید علی اختیارزاده

شب شنبه 21/12/89همزمان با شب ميلاد امام حسن عسکري (ع)دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه،حجه الاسلام هاشمي معاون نهادنمايندگي مقام معظم رهبري،دکترسياري معاون محترم فرهنگي واجتمايي ،دکتر قرباني معاون آموزشي وتحصيلات تکميلي وآقاي فتاحي مديرروابط عمومي دانشگاه با خانواده شهيدعلي اختيارزاده دانشجوي شهيد دانشگاه ايلام ديدارکردند.

دراين ديدار حجه الاسلام هاشمي معاون نهادنمايندگي مقام معظم رهبري درسخنان کوتاهي به بيان جايگاه شهداءبراساس آيات وروايات اسلامي پرداخت.

پدرشهيد علي اختيارزاده در اين ديدار مراتب تقدير وتشکر خود را از مسئولين دانشگاه وعلي الخصوص شخص دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ابراز داشت  وبر پايبندي خانواده شهداء به آرمانهاي امام راحل وصيت نامه شهداءتاکيدکرد.