بازدید دانشجویان دانشگاه در قالب اردوی راهیان نور از مناطق جنگی

کاروان دانشجویی دانشگاه شامل 225 دانشجو در قالب اردوی راهیان نور از مناطق جنگی ایلام و خوزستان بازدید کردند.

مناطق جنگی شرهانی، اروندکنار، شلمچه، طلائیه و... از جمله مناطقی هستند که دانشجویان تا امروز از آنها بازدید بعمل آوردند. هم اکنون کاروان خواهران دانشجو در دهلاویه و کاروان برادران در طلائیه حضور دارند.

در این اردو حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر سیاری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، آقای فتاحی مدیر روابط عمومی دانشگاه حضور داشتند.

کاروان راهیان نور در روزهای آتی قرار است از مناطق جنگی چزابه، بستان، فکه، دوکوهه و قلاویزان دیدن نمایند.

شایان ذکر است سرپرستی اردوی راهیان نور امسال را بسیج دانشجویی دانشگاه برعهده دارد.