بازدید دانشجویان دانشگاه در قالب اردوی راهیان نور از مناطق جنگی

کاروان دانشجويي دانشگاه شامل 225 دانشجو در قالب اردوي راهيان نور از مناطق جنگي ايلام و خوزستان بازديد کردند.

مناطق جنگي شرهاني، اروندکنار، شلمچه، طلائيه و... از جمله مناطقي هستند که دانشجويان تا امروز از آنها بازديد بعمل آوردند. هم اکنون کاروان خواهران دانشجو در دهلاويه و کاروان برادران در طلائيه حضور دارند.

در اين اردو حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري، دکتر سياري معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، آقاي فتاحي مدير روابط عمومي دانشگاه حضور داشتند.

کاروان راهيان نور در روزهاي آتي قرار است از مناطق جنگي چزابه، بستان، فکه، دوکوهه و قلاويزان ديدن نمايند.

شايان ذکر است سرپرستي اردوي راهيان نور امسال را بسيج دانشجويي دانشگاه برعهده دارد.