شرکت رئیس ،معاونین ،اعضای هیات علمی ،کارکنان ودانشجویان دانشگاه درتجمع حامیان ولایت

شرکت  رئیس ،معاونین ،اعضای هیات علمی ،کارکنان ودانشجویان دانشگاه درتجمع حامیان ولایت

همزمان با فرارسیدن نهم دی ماه سالروز حضور خودجوش مردم ایران اسلامی در مقابله با فتنه گران در سال 88  اقشار مختلف مردم ایلام باشرکت در تجمع حامیان ولایت درمسجد جامع شهرایلام این روز بزرگ وباشکوه  را گرامی داشتند . در همین راستا رئیس ،معاونین ، مدیران ،اعضای هیات علمی ،کارکنان ودانشجویان دانشگاه همراه سایر مردم با شرکت در این تجمع با آرمانهای انقلاب اسلامی تجدید میثاق وحمایت کامل خودرا از نقش بی بدیل رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) اعلام داشتند .