شرکت رئیس ،معاونین ،اعضای هیات علمی ،کارکنان ودانشجویان دانشگاه درتجمع حامیان ولایت

شرکت  رئيس ،معاونين ،اعضاي هيات علمي ،کارکنان ودانشجويان دانشگاه درتجمع حاميان ولايت

همزمان با فرارسيدن نهم دي ماه سالروز حضور خودجوش مردم ايران اسلامي در مقابله با فتنه گران در سال 88  اقشار مختلف مردم ايلام باشرکت در تجمع حاميان ولايت درمسجد جامع شهرايلام اين روز بزرگ وباشکوه  را گرامي داشتند . در همين راستا رئيس ،معاونين ، مديران ،اعضاي هيات علمي ،کارکنان ودانشجويان دانشگاه همراه ساير مردم با شرکت در اين تجمع با آرمانهاي انقلاب اسلامي تجديد ميثاق وحمايت کامل خودرا از نقش بي بديل رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت الله خامنه اي (مدظله العالي) اعلام داشتند .