حجه الاسلام صفرلکی :روز نهم دی ماه88 روز بصیرت یاران حسین بود

حجه الاسلام صفرلکی  مسوول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی  با اشاره به اهمیت روز نهم دی ماه 88  در ناکامی جریان فتنه  ویژگیهای این روز تاریخی را به شرح ذیل بیان کرد:

-         نهم دی ماه روز تمایز مردم ایران ازمردم کوفه است.

-         نهم دی ماه روز بیعت ملت ایران با ولایت وپیوندباروح کبیر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت روح الله است .

-         نهم دی ماه روز اتحاد شش ماهه هابا هشتادساله هادر جویبارولایت است .

-         نهم دی ماه روز تبدیل سردی زمستان به گرمی روح انقلابی ملت ایران است.

-         نهم دی ماه روز لرزاندن کاخهای ستم در تمام عالم بود.

-         نهم دی ماه روز خاکسپاری اصلاحات ودولت اصلاحات برای همیشه درکشورامام زمان بود.

-         نهم دی ماه روز شروع حرکت عزت خواهی برمبنای بصیرت بود.

-         نهم دی ماه روز کوثربودن امام  خامنه ای وابتر شدن معاندین نظام اسلامی است.

-         نهم دی ماه روز به بارنشستن ثمره خون هزاران شهیددانشمندمانند بهشتی هاومطهریهابود.

-         نهم دی ماه نه یک روزدرتاریخ بلکه خودروزتاریخ سازی درانقلاب اسلامی بود.

-         نهم دی ماه هرچندروزبودامااز هزاران شب ظلمانی فتنه بهتربود،زیرابساط شبانه فتنه گران رابرای همیشه برچید.

-         نهم دی ماه روز،مانور یاران واقعی امام زمان درکشور مهدی فاطمه بود.

-         نهم دی ماه روزبرتری عوامان خاص برخاصان عوام بود.

-         نهم دی ماه روزاقامه عزابرنقشه های 20ساله جریان فتنه وبرگرفتن نقاب ازچهره منافقان جنگ نرم بود.