حجه الاسلام صفرلکی :روز نهم دی ماه88 روز بصیرت یاران حسین بود

حجه الاسلام صفرلکي  مسوول نهادنمايندگي مقام معظم رهبري دردانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي  با اشاره به اهميت روز نهم دي ماه 88  در ناکامي جريان فتنه  ويژگيهاي اين روز تاريخي را به شرح ذيل بيان کرد:

-         نهم دي ماه روز تمايز مردم ايران ازمردم کوفه است.

-         نهم دي ماه روز بيعت ملت ايران با ولايت وپيوندباروح کبير بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران حضرت روح الله است .

-         نهم دي ماه روز اتحاد شش ماهه هابا هشتادساله هادر جويبارولايت است .

-         نهم دي ماه روز تبديل سردي زمستان به گرمي روح انقلابي ملت ايران است.

-         نهم دي ماه روز لرزاندن کاخهاي ستم در تمام عالم بود.

-         نهم دي ماه روز خاکسپاري اصلاحات ودولت اصلاحات براي هميشه درکشورامام زمان بود.

-         نهم دي ماه روز شروع حرکت عزت خواهي برمبناي بصيرت بود.

-         نهم دي ماه روز کوثربودن امام  خامنه اي وابتر شدن معاندين نظام اسلامي است.

-         نهم دي ماه روز به بارنشستن ثمره خون هزاران شهيددانشمندمانند بهشتي هاومطهريهابود.

-         نهم دي ماه نه يک روزدرتاريخ بلکه خودروزتاريخ سازي درانقلاب اسلامي بود.

-         نهم دي ماه هرچندروزبودامااز هزاران شب ظلماني فتنه بهتربود،زيرابساط شبانه فتنه گران رابراي هميشه برچيد.

-         نهم دي ماه روز،مانور ياران واقعي امام زمان درکشور مهدي فاطمه بود.

-         نهم دي ماه روزبرتري عوامان خاص برخاصان عوام بود.

-         نهم دي ماه روزاقامه عزابرنقشه هاي 20ساله جريان فتنه وبرگرفتن نقاب ازچهره منافقان جنگ نرم بود.