برگزاری جلسه اساتید مشاور امور دانشجویان شاهد وایثارگر

جلسه اساتید مشاور امور دانشجویان شاهد وایثارگر شب شنبه 13/9/89 باحضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ،آقای روشنی رئیس  بنیاد شهیدولمور ایثارگران استان وجمعی از اساتید امور دانشجویان شاهد وایثارگردر محل سالن فرزانگان برگزارگردید.

درابتدای این جلسه آقای روشنی رئیس بنیاد شهید وامورایثارگران استان در سخنان کوتاهی از زحمات آقای دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه در خصوص بررسی وضعیت ومشکلات دانشجویان شاهد وایثارگر،تشکر وقدردانی کرد .

درادامه دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه اشاره کرد که دربحث دانشجویان شاهدوایثارگرتنها ارائه برنامه کافی نمی باشد، بلکه ایجاد رابطه صمیمی ومحبت آمیزاز ارکان اصلی وتداوم بخش در امور تحصیلی این عزیزان می باشد.