برگزاری جلسه اساتید مشاور امور دانشجویان شاهد وایثارگر

جلسه اساتيد مشاور امور دانشجويان شاهد وايثارگر شب شنبه 13/9/89 باحضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ،آقاي روشني رئيس  بنياد شهيدولمور ايثارگران استان وجمعي از اساتيد امور دانشجويان شاهد وايثارگردر محل سالن فرزانگان برگزارگرديد.

درابتداي اين جلسه آقاي روشني رئيس بنياد شهيد وامورايثارگران استان در سخنان کوتاهي از زحمات آقاي دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه در خصوص بررسي وضعيت ومشکلات دانشجويان شاهد وايثارگر،تشکر وقدرداني کرد .

درادامه دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه اشاره کرد که دربحث دانشجويان شاهدوايثارگرتنها ارائه برنامه کافي نمي باشد، بلکه ايجاد رابطه صميمي ومحبت آميزاز ارکان اصلي وتداوم بخش در امور تحصيلي اين عزيزان مي باشد.