عضو هیات علمی دانشگاه بعنوان اولین فارغ التحصیل دکتری روانشناسی دانشگاه اصفهان از پایان نامه خود دفاع کرد

آقای جهانشاه محمدزاده بعنوان اولین فارغ التحصیل دکتری رشته روانشناسی از پایان نامه خود دفاع کرد.

هنجار یابی،اعتبار یابی وپایان سنجی مجموعه آزمون های میکر meekerکه در رابطه با ساختار هوش گیلفورد به بحث وگفتگو می پردازد،موضوع پایان نامه ای است که این دانشجوی دکتری روانشناسی دانشگاه اصفهان به راهنمایی دکتر حمیدرضا عریضی ودکترحسین مولوی برای نخستین بار در ایران ترجمه وبرروی نمونه وسیعی از دانش آموزان دبستان،هنجاریابی ومورد بررسی قرارگرفته است.

گفتنی است این ابزارکه با بیست وشش آزمون ،هوش ،خلاقیت وتوانایی های ذهنی دانش آموزان را می سنجد،کاربردهای بالینی وتربیتی وسیعی داشته وقدرت تفکیک آن در حد بالایی است.

داوری این پایان نامه بر عهده دکترخیر  از دانشگاه شیراز،دکتر حجازی از دانشگاه تهران،دکتر امیدی ودکتر کجباف از دانشگاه اصفهان بوده است.

در پایان خاطر نشان می سازد پایان نامه دکتر محمد زاده با عنوان هنجاریابی وپایان سنجی مجموعه آزمون های میکرو در قالب هفت مقاله در مراحل مختلف داوری چاپ ومورد بررسی جهانی وکشوری قرار گرفته است.