عضو هیات علمی دانشگاه بعنوان اولین فارغ التحصیل دکتری روانشناسی دانشگاه اصفهان از پایان نامه خود دفاع کرد

آقاي جهانشاه محمدزاده بعنوان اولين فارغ التحصيل دكتري رشته روانشناسي از پايان نامه خود دفاع كرد.

هنجار يابي،اعتبار يابي وپايان سنجي مجموعه آزمون هاي ميكر meekerكه در رابطه با ساختار هوش گيلفورد به بحث وگفتگو مي پردازد،موضوع پايان نامه اي است كه اين دانشجوي دكتري روانشناسي دانشگاه اصفهان به راهنمايي دكتر حميدرضا عريضي ودكترحسين مولوي براي نخستين بار در ايران ترجمه وبرروي نمونه وسيعي از دانش آموزان دبستان،هنجاريابي ومورد بررسي قرارگرفته است.

گفتني است اين ابزاركه با بيست وشش آزمون ،هوش ،خلاقيت وتوانايي هاي ذهني دانش آموزان را مي سنجد،كاربردهاي باليني وتربيتي وسيعي داشته وقدرت تفكيك آن در حد بالايي است.

داوري اين پايان نامه بر عهده دكترخير  از دانشگاه شيراز،دكتر حجازي از دانشگاه تهران،دكتر اميدي ودكتر كجباف از دانشگاه اصفهان بوده است.

در پايان خاطر نشان مي سازد پايان نامه دكتر محمد زاده با عنوان هنجاريابي وپايان سنجي مجموعه آزمون هاي ميكرو در قالب هفت مقاله در مراحل مختلف داوري چاپ ومورد بررسي جهاني وكشوري قرار گرفته است.