دکتر معصومه ابتکار :آزادیخواهی ویژگی شاخص جنبشهای دانشجویی می باشد

سخنرانی خانم دکتر معصومه ابتکار با موضوع سیزده آبان وتسخیر سفارت آمریکا رأس ساعت 10 صبح روز شنبه مورخ 12/8/86 با حضور اساتیدوجمع زیادی از دانشجویان در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

دکتر ابتکاربا اشاره به فرارسیدن سالروز تسخیر سفارت آمریکا گفت:موضوع سیزده آبان وتسخیر سفارت آمریکا راباید در چهار چوب شرایط سیاسی آنوقت ایران بررسی نمود ومورد نقد وتحلیل قراردارد.

به دلیل فضای بازسیاسی که با وقوع انقلاب در دانشگاهها رخ داد دانشجویان با شناخت وآگاهی لازم حوادث سیاسی را دنبال می کردند. ومباحث مختلفی مطرح شد از جمله:

شیوه مبارزه با امپریالیسم چیست؟

چرا انقلابات جهان اکثراً بعد از مدتی دچار انحراف می شوند؟

امریکا سابقه خوبی در ایرا ن نداشت آنها عامل اصلی کودتای 28 مرداد بودند،نیروی نظامی در ایران داشتند. وهیچ ابایی از تحقیر ملت ایران نداشتند ودانشجویان می ترسیدند به وجود توطئه های مختلف آمریکا حادثه کودتای 28 مرداد در ایران تکرارنشود.

تحلیل دانشجویان این بود که دولت موقت توانایی برخورد با حوادث مهم را ندارد ودانشجویان بر طبق رسالت خود جمع شدندونقشه تسخیر سفارت آمریکا با حضور 6 دانشگاه پی ریزی شد که دو دانشگاه مخالفت کردند وبا برنامه ریزی که صورت گرفت سفارت آمریکا بدون خونریزی به تصرف دانشجویان پیرو خط امام در آمدکه موردحمایت قاطع امام قرار گرفت وعنوان انقلاب دوم یافت در ادامه دکتر ابتکار به سؤالات مختلف دانشجویان درباره مسائل مربوط به سیزده آبان وتسخیر سفارت ومسائل سیاسی روز پاسخ داد.