دکتر معصومه ابتکار :آزادیخواهی ویژگی شاخص جنبشهای دانشجویی می باشد

سخنراني خانم دكتر معصومه ابتكار با موضوع سيزده آبان وتسخير سفارت آمريكا رأس ساعت 10 صبح روز شنبه مورخ 12/8/86 با حضور اساتيدوجمع زيادي از دانشجويان در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

دكتر ابتكاربا اشاره به فرارسيدن سالروز تسخير سفارت آمريكا گفت:موضوع سيزده آبان وتسخير سفارت آمريكا رابايد در چهار چوب شرايط سياسي آنوقت ايران بررسي نمود ومورد نقد وتحليل قراردارد.

به دليل فضاي بازسياسي كه با وقوع انقلاب در دانشگاهها رخ داد دانشجويان با شناخت وآگاهي لازم حوادث سياسي را دنبال مي كردند. ومباحث مختلفي مطرح شد از جمله:

شيوه مبارزه با امپرياليسم چيست؟

چرا انقلابات جهان اكثراً بعد از مدتي دچار انحراف مي شوند؟

امريكا سابقه خوبي در ايرا ن نداشت آنها عامل اصلي كودتاي 28 مرداد بودند،نيروي نظامي در ايران داشتند. وهيچ ابايي از تحقير ملت ايران نداشتند ودانشجويان مي ترسيدند به وجود توطئه هاي مختلف آمريكا حادثه كودتاي 28 مرداد در ايران تكرارنشود.

تحليل دانشجويان اين بود كه دولت موقت توانايي برخورد با حوادث مهم را ندارد ودانشجويان بر طبق رسالت خود جمع شدندونقشه تسخير سفارت آمريكا با حضور 6 دانشگاه پي ريزي شد كه دو دانشگاه مخالفت كردند وبا برنامه ريزي كه صورت گرفت سفارت آمريكا بدون خونريزي به تصرف دانشجويان پيرو خط امام در آمدكه موردحمايت قاطع امام قرار گرفت وعنوان انقلاب دوم يافت در ادامه دكتر ابتكار به سؤالات مختلف دانشجويان درباره مسائل مربوط به سيزده آبان وتسخير سفارت ومسائل سياسي روز پاسخ داد.