12 طرح پژوهشی در دانشگاه ایلام اجرا شد

معاون پژوهشی دانشگاه گفت :  12 طرح پژوهشی در بخشهای مختلف در این دانشگاه در یک سال گذشته اجرا شده است.

دکتر پوراشرف در گفتگو با خبر نگار ما افزود:این طرحهای تحقیقاتی در حوزه های کشاورزی،علوم انسانی و پایه اجرا شده است.

وی ادامه داد :این طرحها بیشتر جنبه کاربردی ،توسعه ای وبنیادی داشته ودر راستای رفع مشکلات فرا روی بخشهای مختلف استان ایلام اجرا شده است.

او اظهار داشت: برای اجرای این طرحهای تحقیقاتی در مجموع 600 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.

دکتر پور اشرف همچنین یادآورشد.11 طرح پژوهشی دیگر در دانشگاه نیز در دست اقدام ومراحل پایانی است.

به گفته معاون پوهشی دانشگاه،80 نفر از مجموع اعضای هیات علمی این دانشگاه در حوزه تحقیق وپژوهش فعالیت دارند.