12 طرح پژوهشی در دانشگاه ایلام اجرا شد

معاون پژوهشي دانشگاه گفت :  12 طرح پژوهشي در بخشهاي مختلف در اين دانشگاه در يك سال گذشته اجرا شده است.

دكتر پوراشرف در گفتگو با خبر نگار ما افزود:اين طرحهاي تحقيقاتي در حوزه هاي كشاورزي،علوم انساني و پايه اجرا شده است.

وي ادامه داد :اين طرحها بيشتر جنبه كاربردي ،توسعه اي وبنيادي داشته ودر راستاي رفع مشكلات فرا روي بخشهاي مختلف استان ايلام اجرا شده است.

او اظهار داشت: براي اجراي اين طرحهاي تحقيقاتي در مجموع 600 ميليون ريال اعتبار هزينه شده است.

دكتر پور اشرف همچنين يادآورشد.11 طرح پژوهشي ديگر در دانشگاه نيز در دست اقدام ومراحل پاياني است.

به گفته معاون پوهشي دانشگاه،80 نفر از مجموع اعضاي هيات علمي اين دانشگاه در حوزه تحقيق وپژوهش فعاليت دارند.