مراسم تجلیل از فرزندان ممتاز فرزند اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه

مراسم تجلیل از فرزندان ممتاز کارکنان و اعضای هیات علمی با حضور دکتر قربانی رئیس دانشگاه، حجة الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاون دانشجویی و فرهنگی برگزار شد. در ابتدای مراسم دکتر قربانی رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم به دانش آموزان و خانواده های آنان بر تجلیل با شکوه از این عزیزان تاکید کرد. در ادامه حجة الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با قبولی طاعات و عبادات به بیان ویژگیهای پارساترین، عابدترین، زاهدترین و قوی ترین از دیدگاه امام معصوم پرداخت و گفت: امام حسن عسکری (ع) می فرماید: پارساترین مردم کسی است که اگر بین دو امر درست و نادرست یک عمل برخورد کرد اقدامی انجام ندهد. عابدترین مردم کسی است که واجبات خود را انجام بدهد و زاهدترین مردم کسی است که مرتکب حرام نشود و در آخر قوی ترین مردم کسی است که گناهان را ترک کند. حجة الاسلام هاشمی در پایان مراسم بر شرکت در مراسم راهپیمایی روز قدس تاکید کرد.