برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه

نمایشگاه دستاوردهای چهار ساله دانشگاه همزمان با روزهای ثبت نام  دانشجویان ورودی جدید در محل نمایشگاه روابط عمومی برگزار شد.

نمایشگاه دستاوردهای چهارساله دانشگاه ایلام در زمینه های اداری و مالی، آموزشی، پژوهشی و دانشجویی را شامل می شد که بنا به تصویب ستاد مهر استقبال از دانشجویان جدیدالورود توسط روابط عمومی دانشگاه برگزار گردید.

در این نمایشگاه فعالیتهای صورت گرفته بصورت آمار و نمودار بر روی بنرپیاده گردیده و علاوه بر آن فیلم، عکس، نشریه، کارت پستال و کتابچه تهیه شده در روابط عمومی دانشگاه نیز در نمایشگاه عرضه گردید.

با افزایش حجم کارهای صورت گرفته در روابط عمومی همزمان با سایر حوزه ها در اوایل مهرماه و آغاز سال تحصیلی جدید امسال هم ثبت نام دانشجویان ورودی جدید در سالن آمفی تئاتر روابط عمومی انجام گرفت و علاوه برآن اطلاع رسانی زمان و مکان آزمون، تهیه عکس کارت دانشجویی و تهیه بنر جهت راهنمایی دانشجویان ورودی جدید از جمله دیگر کارهای صورت گرفته در حوزه روابط عمومی می باشد.