برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه

نمايشگاه دستاوردهاي چهار ساله دانشگاه همزمان با روزهاي ثبت نام  دانشجويان ورودي جديد در محل نمايشگاه روابط عمومي برگزار شد.

نمايشگاه دستاوردهاي چهارساله دانشگاه ايلام در زمينه هاي اداري و مالي، آموزشي، پژوهشي و دانشجويي را شامل مي شد که بنا به تصويب ستاد مهر استقبال از دانشجويان جديدالورود توسط روابط عمومي دانشگاه برگزار گرديد.

در اين نمايشگاه فعاليتهاي صورت گرفته بصورت آمار و نمودار بر روي بنرپياده گرديده و علاوه بر آن فيلم، عکس، نشريه، کارت پستال و کتابچه تهيه شده در روابط عمومي دانشگاه نيز در نمايشگاه عرضه گرديد.

با افزايش حجم کارهاي صورت گرفته در روابط عمومي همزمان با ساير حوزه ها در اوايل مهرماه و آغاز سال تحصيلي جديد امسال هم ثبت نام دانشجويان ورودي جديد در سالن آمفي تئاتر روابط عمومي انجام گرفت و علاوه برآن اطلاع رساني زمان و مکان آزمون، تهيه عکس کارت دانشجويي و تهيه بنر جهت راهنمايي دانشجويان ورودي جديد از جمله ديگر کارهاي صورت گرفته در حوزه روابط عمومي مي باشد.