جذب نیروی حجمی متخصص جهت کارگاه ماشینهای کشاورزی

دانشکده کشاورزی دانشگاه ایلام در نظر دارد برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود، یک نفر کارشناس مکانیک (ماشینهای کشاورزی، طراحی جامدات و یا ساخت و تولید) و یا تکنیسین با داشتن سابقه کار در تعمیر موتور و ادوات کشاورزی با توانایی کار با ماشین ابزار و آشنایی با مبانی برق جهت انجام کار در کارگاه ماشینهای کشاورزی از طریق مصاحبه علمی و عملی در قالب قرارداد حجمی استخدام نماید.

متقاضیان باید حداکثر تا تاریخ 21/9/1388 کلیه مدارک خود را همراه با شرح مختصری از سوابق و فعالیتهای علمی و عملی به نشانی: ایلام - صندوق پستی 516-69315 دانشگاه ایلام، امور اداری دانشگاه ارسال نمایند.

از افراد واجد شرایط که دارای سوابق علمی و تجربی قابل قبول باشند، جهت مصاحبه دعوت بعمل می آید.

جنسیت نیروی مورد نیاز = مرد