جذب نیروی حجمی متخصص جهت کارگاه ماشینهای کشاورزی

دانشکده کشاورزي دانشگاه ايلام در نظر دارد براي تامين نيروي انساني مورد نياز خود، يک نفر کارشناس مکانيک (ماشينهاي کشاورزي، طراحي جامدات و يا ساخت و توليد) و يا تکنيسين با داشتن سابقه کار در تعمير موتور و ادوات کشاورزي با توانايي کار با ماشين ابزار و آشنايي با مباني برق جهت انجام کار در کارگاه ماشينهاي کشاورزي از طريق مصاحبه علمي و عملي در قالب قرارداد حجمي استخدام نمايد.

متقاضيان بايد حداکثر تا تاريخ 21/9/1388 کليه مدارک خود را همراه با شرح مختصري از سوابق و فعاليتهاي علمي و عملي به نشاني: ايلام - صندوق پستي 516-69315 دانشگاه ايلام، امور اداري دانشگاه ارسال نمايند.

از افراد واجد شرايط که داراي سوابق علمي و تجربي قابل قبول باشند، جهت مصاحبه دعوت بعمل مي آيد.

جنسيت نيروي مورد نياز = مرد