برگزاری مراسم تجلیل از ایثارگران دانشگاه

مراسم تجلیل از ایثارگران دانشگاه با حضور دکتر قربانی رئیس دانشگاه و دکتر صفرلکی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر نصراله نژاد معاون  اداری و مالی و ایثارگران دانشگاه در روز سه شنبه 7/7/88 ساعت 11 صبح در سالن فرزانگان برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر قربانی رئیس دانشگاه با تبریک ایام هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی گفت: با صدور قطعنامه 598 و پذیرش آن از طرف حضرت امام (ره) روند جنگ تحمیلی پایان گرفت اما امام خمینی در پیام خود فرمودند بعلت ماهیت ارزشی انقلاب اسلامی و تعارض آن با منافع مستکبران جنگ بین حق و باطل ادامه دارد و با توجه به اینکه بسیجیان و رزمندگان ماموریت گرا هستند باید در این جنگ ادامه دار بنا به تناسب زمان به ایفای نقش بپردازند و دکتر قربانی با اشاره به روند جنگ نرم بین ایران و استکبار گفت: جریان در داخل کشور وجود دارد که من عنوان نفاق مدرن را به آن اطلاق می کنم که با عزم و مدیریت خارجی پیش می رود و از پیچیدگی برخوردار است و لذا با توجه به ظرافت آن حضور مستمر و آگاهانه را می طلبد و باید با حفظ روحیه ولایت مداری به شناخت توطئه و هجوم دشمن  و به مقابله با آن پرداخت.

در ادامه دکتر صفرلکی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با تبریک هفته دفاع مقدس به جنگ نرم دشمنان علیه انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: ما الان در حال نبرد نرم با دشمن هستیم و دشمن در این نبرد قلب مردم و ملتها را نشان گرفته با استفاده از ابزار و امکانات خود و بدین لحاظ نقش شما رزمندگان و ایثارگران تمام نشده بلکه تازه شروع شده است.

دکتر صفرلکی با تاکید بر اینکه در این جهاد باید از قرآن تمسک گرفت ویژگیهای این جهاد در عرصه جنگ نرم را در هشت بخش تبین کرد:

1- جهاد امری عادی نیست.

2- جهاد کار هر کسی نیست.

3- جهاد عقبه قوی ایمانی می خواهد.

4- جهاد هم بصیرت می خواهد و هم استقامت.

5- جهاد فردی نیست بلکه کاری گروهی می باشد.

6- جهاد بدون دشمن شناسی محال است.

7- در جهاد باید اولویت ها را شناخت.

8- باید اوضاع جبهه جنگ نرم را بدرستی تحلیل کرد.

در ادامه از ایثارگران دانشگاه شامل فرزندان شهداء، رزمندگان، جانبازان و برادران شهدء تجلیل بعمل آمد.