برگزاری مراسم تجلیل از ایثارگران دانشگاه

مراسم تجليل از ايثارگران دانشگاه با حضور دکتر قرباني رئيس دانشگاه و دکتر صفرلکي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و دکتر نصراله نژاد معاون  اداري و مالي و ايثارگران دانشگاه در روز سه شنبه 7/7/88 ساعت 11 صبح در سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در ابتداي مراسم دکتر قرباني رئيس دانشگاه با تبريک ايام هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصيلي گفت: با صدور قطعنامه 598 و پذيرش آن از طرف حضرت امام (ره) روند جنگ تحميلي پايان گرفت اما امام خميني در پيام خود فرمودند بعلت ماهيت ارزشي انقلاب اسلامي و تعارض آن با منافع مستکبران جنگ بين حق و باطل ادامه دارد و با توجه به اينکه بسيجيان و رزمندگان ماموريت گرا هستند بايد در اين جنگ ادامه دار بنا به تناسب زمان به ايفاي نقش بپردازند و دکتر قرباني با اشاره به روند جنگ نرم بين ايران و استکبار گفت: جريان در داخل کشور وجود دارد که من عنوان نفاق مدرن را به آن اطلاق مي کنم که با عزم و مديريت خارجي پيش مي رود و از پيچيدگي برخوردار است و لذا با توجه به ظرافت آن حضور مستمر و آگاهانه را مي طلبد و بايد با حفظ روحيه ولايت مداري به شناخت توطئه و هجوم دشمن  و به مقابله با آن پرداخت.

در ادامه دکتر صفرلکي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه با تبريک هفته دفاع مقدس به جنگ نرم دشمنان عليه انقلاب اسلامي اشاره کرد و گفت: ما الان در حال نبرد نرم با دشمن هستيم و دشمن در اين نبرد قلب مردم و ملتها را نشان گرفته با استفاده از ابزار و امکانات خود و بدين لحاظ نقش شما رزمندگان و ايثارگران تمام نشده بلکه تازه شروع شده است.

دکتر صفرلکي با تاکيد بر اينکه در اين جهاد بايد از قرآن تمسک گرفت ويژگيهاي اين جهاد در عرصه جنگ نرم را در هشت بخش تبين کرد:

1- جهاد امري عادي نيست.

2- جهاد کار هر کسي نيست.

3- جهاد عقبه قوي ايماني مي خواهد.

4- جهاد هم بصيرت مي خواهد و هم استقامت.

5- جهاد فردي نيست بلکه کاري گروهي مي باشد.

6- جهاد بدون دشمن شناسي محال است.

7- در جهاد بايد اولويت ها را شناخت.

8- بايد اوضاع جبهه جنگ نرم را بدرستي تحليل کرد.

در ادامه از ايثارگران دانشگاه شامل فرزندان شهداء، رزمندگان، جانبازان و برادران شهدء تجليل بعمل آمد.