بیانیه کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در مورد اهانت به ساحت مقدس حضرت امام خمینی (ره)

اِنّا لله و اِنّا اِلَیهِ راجِعون

در آغازین سالهای قرن بیست ویکم و به اصطلاح بلوغ علمی بشر، فرعونیان و دژخیم صفتانی که خون مظلومان عالم از چنگال و آرواره هایشان می چکد سامری هایی در گوسال? دموکراسی و لیبرالیسم غربی برای انسان اومانیست بریده از معنویت و تنزل یافته به حضیض شهوات حیوانی می دمند، به نام تدارک حقوق بشر و آزادی انسان کمترین حرمتی از او باقی نگذاشته اند. اینان در پی سکولاریسم و خانه نشین کردن دین نه تنها از مظلوم نوازی مسیح (ع) تبعیت نمی کنند بلکه سوفسطایی گونه به قوانین خودنهاده هم ملتزم نیستند و هم اینان که اساس تمدنشان با غضب سرزمین سرخپوستان و ثروت سیاهان و ملل توسعه نیافته (عقب نگه داشته) بهم آمده است، مغول وار جهان اسلام را عرص? تاخت و تاز و تاراجشان قرار داده اند و به این خیال خام و نافرجام که در این حوز? مقاومتی در پیش رو ندارند به هتک حرمت بنیانگذار کبیر انقلاب بدست ایادی و اذناب خودفروخته و جاهل خود پرداختند، غافل از اینکه خمینی بت شکن به فرزندان خود بت شکنی آموخته است و سربازان خامنه ای رشید به فرمان او با عزم و باریک بینی حرکات مذبوحان? آنان را می کاهند و دیر نخواهد بود که قهر و غضب الهی از بازوان پرتوان و دست ید الهی بسیجیان، دانشجویان و شیرجوانان این مرز و بوم و بلکه جهان اسلام چون برق ذوالفقار حیدری چنان بر سر این کفتاران از خدا بی خبر فرود آید که فرصت گریز نیابند و در همین دنیا فریاد «یا لَیتَنی کنتُ تراباً» سر دهند. چه، این رشید مردان دلداده به اسلام ناب، در فدای جان، حاتم عطا و در پایمردی ابوالفضلِ وفایند و چناند که اگر تمام سازوکارها از ایشان ستانده شود، باز با شعار «احدَی الحُسنیَیَن» سلاح بُرنده شهادت را پیش می کشند که در بساط سلاح پیشرفت? دنیا طلبان، قرینه و معارضی برای آن نیست.

دانشگاهیان عزیز نیک می دانند که انقلاب اسلامی ایران در فضای شکست سوسیالیسم شرقی و لیبرال دموکراسی غرب با ارائه نظریه نوین حکومتی با اصل مترقی ولایت مطلق? فقیه و عرض? نمونه ای از جامعه مهدوی بارق? امید را برای رهایی بشر از جهل مدرن و تارهای عنکبوتی مکاتب اومانیستی و محکوم به نیهیلیسم پدیدار نمود  و در سایه سار ظرفیت دین اسلام، مرجعیت دینی، خود طلایه دار فتح قلل پیشرفت و توسعه و نیل به عزت و استقلال پایدار است. با علم به این مهم، دانشگاه در تداوم نقش تاریخی خود در پیروزی انقلاب اسلامی و همراهی با امام و امت در تسخیر لان? جاسوسی و انقلاب دوم، حضور مؤثر در جبهه های دفاع مقدس، برخود فرض می داند که از دستاوردهای نظام و امام عظیم الشأن انقلاب اسلامی دفاع کند و در این راه از هیچ کوششی دریغ نمی نماید. لذا به مستکبران و ایادی آنان هشدار می دهد که بیش از این به اسلام زدایی نپرداخته و با ارائه اسلام سکولار آمریکایی، شکست اسلام ناب محمدی (ص) را در سر نپرورانند و بدانند دانشگاهیان چنانکه در تحقق فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر جنبش تولید علم و نرم افزاری به صورت پاسداران علمی انقلاب اسلامی جلوه نموده اند، ضمن محکوم نمودن هتک حرمت به ساحت مقدس بزرگ معمار انقلاب اسلامی با تمام جان با جانشین به حق او حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) در صیانت از دستاوردهای نظام و انقلاب، پیمان جان می بندند و فرزندان معنوی خمینی بت شکن به شما به جدّ اعلام می دارند که مبادا بیش از این در برابر دینمان بایستید که در مقابل تمام دنیایتان خواهیم ایستاد و عرصه بر شما تنگ خواهیم کرد.

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

کانون دانشگاهیان ایران اسلامی استان ایلام