بیانیه کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در مورد اهانت به ساحت مقدس حضرت امام خمینی (ره)

بسمه تعالي

اِنّا لله و اِنّا اِلَيهِ راجِعون

در آغازين سالهاي قرن بيست ويکم و به اصطلاح بلوغ علمي بشر، فرعونيان و دژخيم صفتاني که خون مظلومان عالم از چنگال و آرواره هايشان مي چکد سامري هايي در گوسال? دموکراسي و ليبراليسم غربي براي انسان اومانيست بريده از معنويت و تنزل يافته به حضيض شهوات حيواني مي دمند، به نام تدارک حقوق بشر و آزادي انسان کمترين حرمتي از او باقي نگذاشته اند. اينان در پي سکولاريسم و خانه نشين کردن دين نه تنها از مظلوم نوازي مسيح (ع) تبعيت نمي کنند بلکه سوفسطايي گونه به قوانين خودنهاده هم ملتزم نيستند و هم اينان که اساس تمدنشان با غضب سرزمين سرخپوستان و ثروت سياهان و ملل توسعه نيافته (عقب نگه داشته) بهم آمده است، مغول وار جهان اسلام را عرص? تاخت و تاز و تاراجشان قرار داده اند و به اين خيال خام و نافرجام که در اين حوز? مقاومتي در پيش رو ندارند به هتک حرمت بنيانگذار کبير انقلاب بدست ايادي و اذناب خودفروخته و جاهل خود پرداختند، غافل از اينکه خميني بت شکن به فرزندان خود بت شکني آموخته است و سربازان خامنه اي رشيد به فرمان او با عزم و باريک بيني حرکات مذبوحان? آنان را مي کاهند و دير نخواهد بود که قهر و غضب الهي از بازوان پرتوان و دست يد الهي بسيجيان، دانشجويان و شيرجوانان اين مرز و بوم و بلکه جهان اسلام چون برق ذوالفقار حيدري چنان بر سر اين کفتاران از خدا بي خبر فرود آيد که فرصت گريز نيابند و در همين دنيا فرياد «يا لَيتَني کنتُ تراباً» سر دهند. چه، اين رشيد مردان دلداده به اسلام ناب، در فداي جان، حاتم عطا و در پايمردي ابوالفضلِ وفايند و چناند که اگر تمام سازوکارها از ايشان ستانده شود، باز با شعار «احدَي الحُسنيَيَن» سلاح بُرنده شهادت را پيش مي کشند که در بساط سلاح پيشرفت? دنيا طلبان، قرينه و معارضي براي آن نيست.

دانشگاهيان عزيز نيک مي دانند که انقلاب اسلامي ايران در فضاي شکست سوسياليسم شرقي و ليبرال دموکراسي غرب با ارائه نظريه نوين حکومتي با اصل مترقي ولايت مطلق? فقيه و عرض? نمونه اي از جامعه مهدوي بارق? اميد را براي رهايي بشر از جهل مدرن و تارهاي عنکبوتي مکاتب اومانيستي و محکوم به نيهيليسم پديدار نمود  و در سايه سار ظرفيت دين اسلام، مرجعيت ديني، خود طلايه دار فتح قلل پيشرفت و توسعه و نيل به عزت و استقلال پايدار است. با علم به اين مهم، دانشگاه در تداوم نقش تاريخي خود در پيروزي انقلاب اسلامي و همراهي با امام و امت در تسخير لان? جاسوسي و انقلاب دوم، حضور مؤثر در جبهه هاي دفاع مقدس، برخود فرض مي داند که از دستاوردهاي نظام و امام عظيم الشأن انقلاب اسلامي دفاع کند و در اين راه از هيچ کوششي دريغ نمي نمايد. لذا به مستکبران و ايادي آنان هشدار مي دهد که بيش از اين به اسلام زدايي نپرداخته و با ارائه اسلام سکولار آمريکايي، شکست اسلام ناب محمدي (ص) را در سر نپرورانند و بدانند دانشگاهيان چنانکه در تحقق فرمان مقام معظم رهبري مبني بر جنبش توليد علم و نرم افزاري به صورت پاسداران علمي انقلاب اسلامي جلوه نموده اند، ضمن محکوم نمودن هتک حرمت به ساحت مقدس بزرگ معمار انقلاب اسلامي با تمام جان با جانشين به حق او حضرت امام خامنه اي (مدظله العالي) در صيانت از دستاوردهاي نظام و انقلاب، پيمان جان مي بندند و فرزندان معنوي خميني بت شکن به شما به جدّ اعلام مي دارند که مبادا بيش از اين در برابر دينمان بايستيد که در مقابل تمام دنيايتان خواهيم ايستاد و عرصه بر شما تنگ خواهيم کرد.

لاحول و لاقوه الا بالله العلي العظيم

کانون دانشگاهيان ايران اسلامي استان ايلام