دکتر «مجتبی محمدی انویق» استادیار دانشگاه ایلام رتبه اول کشوری بخش مقاله سی‌امین اجلاس سراسری نماز را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، سی‌امین اجلاس سراسری نماز با محوریت نماز نسل نو با تمرکز بر نقش مدرسه، مسجد و دانشگاه، در چهار قالب مقالات علمی، پژوهش‌های کاربردی، پایان‌نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری در دانشگاه زنجان برگزار شد، که از 841 اثر ارسال شده به دبیرخانه، 514 عنوان مقاله، 284 عنوان پژوهش کاربردی، 14 عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد و 29 عنوان رساله دکتری بود، که در پایان 21 اثر موفق به کسب عنوان‌های برتر شدند.