خانم دکتر فاطمه آزرم به عنوان رئیس هیأت ورزش‍‌‌های دانشگاهی استان ایلام انتخاب شد

خانم دکتر فاطمه آزرم مدیر تربیت بدنی دانشگاه ایلام به عنوان رئیس هیأت ورزش‌‍‌های دانشگاهی استان ایلام انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، مجمع انتخاباتی هیأت ورزش‌های دانشگاهی  استان ایلام با حضور  دکتر همت بسطامی نماینده فدراسیون  هیأت ورزش‌های دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران، دکتر شکری معاون دانشجویی دانشگاه ایلام، دکتر مهدیه معاون اداره کل ورزش و جوانان استان ایلام و دیگر اعضاء در محل خانه جوان اداره کل ورزش و جوانان برگزار گردید، که بعد از اتمام رأی‌گیری خانم دکتر فاطمه آزرم مدیر تربیت بدنی دانشگاه ایلام با 13 رأی به عنوان رئیس هیأت ورزش‌های دانشگاهی استان ایلام انتخاب شد.

روابط عمومی دانشگاه ایلام این موفقیت ارزشمند را خدمت خانم دکتر آزرم، مجموعه معاونت دانشجویی و جامعه دانشگاهی دانشگاه ایلام تبریک عرض می‌نماید.