بیانیه روابط عمومی دانشگاه ایلام در خصوص فوت یکی از دانشجویان دانشگاه

در پی درگذشت یکی از دانشجویان دانشگاه ایلام، روابط عمومی دانشگاه بیانیه‌ای به شرح ذیل صادر کرد:

«بسمه تعالی»

در خصوص فوت یکی از دانشجویان دانشگاه ایلام، توضیح ذیل را به اطلاع مردم شریف استان ایلام و همه دانشگاهیان عزیز می‌رساند:

دیروز عصر (مورخ 1402/10/25) یکی از دانشجویان دختر که اخیراً از دریافت خبر فوت یکی از نزدیکانش تحت تأثیر عواطف انسانی قرار گرفته و در کافه رستورانی بیرون دانشگاه، دچار این حادثه شده بود، به وسیله دوستانش سریعاً به بیمارستان رازی انتقال داده می‌شود و مجموعه مدیران و کارشناسان حوزه معاونت دانشجویی با اطلاع یافتن از موضوع، سریعاً به بیمارستان مذکور مراجعه کرده و پیگیر درمان این دانشجو می‌شوند. ضمناً به خانواده ایشان هم اطلاع داده می‌شود. علاوه بر معاون دانشجویی، مدیر و معاون امور دانشجویی، رییس و کارشناس مرکز مشاوره، رییس انتظامات و برخی دیگر از کارشناسان حوزه معاونت دانشجویی، مدیر دفتر حقوقی دانشگاه و رییس حراست  نیز به بیمارستان مراجعه کرده و پی‌گیر درمان ایشان شدند و در تمام این مدت، رییس دانشگاه نیز در جریان امور بوده‌اند. متأسفانه علیرغم تلاش‌های چند ساعته صورت گرفته توسط تیم پزشکی ICU، نامبرده شب گذشته فوت نمود.

از ساعت 8 صبح سه‌شنبه مورخ 1402/10/26پس از ورود خانواده متوفی به ایلام، پی‌گیری کلیه امور بیمارستانی و صدور مجوز دفن توسط مدیران و کارشناسان دانشگاه انجام گرفت و پس از اتمام مراحل قانونی، با پی‌گیری مسئولان دانشگاه یک دستگاه آمبولانس جهت حمل متوفی تهیه و در اختیار خانواده وی برای انتقال پیکر فرزندشان به شهرستان محل تولد قرار گرفت. پیش از انتقال پیکر دانشجوی مزبور با حضور مدیران دانشگاه، رییس دانشکده فنی مهندسی، مدیر گروه آموزشی مهندسی برق، اعضای هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی، دانشجویان رشته مهندسی برق و برخی از همکلاسی‌های نامبرده، مراسم خداحافظی با پیکر وی انجام و پس از عرض تسلیت به خانواده متوفی، به شهر خود انتقال داده شد.

روابط عمومی دانشگاه ایلام