برگزاری سخنرانی دکتر «مسعود بازگیر» در وبینار بین‌المللی پدیده گرد و خاک در دو کشور عراق و ایران و چالش‌های موجود

سخنرانی دکتر «مسعود بازگیر» دانشیار دانشگاه ایلام در وبینار بین‌المللی پدیده گرد و خاک در دو کشور عراق و ایران و چالش‌های موجود با موضوع «پدیده گرد و خاک، مشکلات و راهکارها برای کنترل آن» انجام گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، این وبینار بین‌المللی بین دانشگاه واسط عراق و دانشگاه ایلام و دانشگاه شاهد بر روی پلت فرم Google meet  برگزار شد.

در این وبینار دو تن از اساتید دانشکده جغرافیا دانشگاه واسط و دکتر مسعود بازگیر از دانشگاه ایلام و دکتر داود نامدار خجسته از دانشگاه شاهد در مورد پدیده گرد و خاک، مشکلات و راهکارها برای کنترل آن سخنرانی کردند.

برگزاري سخنراني دکتر «مسعود بازگير» در وبينار بين‌المللي پديده گرد و خاک در دو کشور عراق و ايران و چالش‌هاي موجود